Piatra Neamţ – Trasee turistice

Traseele turistice din Piatra Neamţ vin în întâmpinarea dorinţelor turiştilor români şi străini, tineri sau în vârstă, care sosesc în oraşul „de piatră” şi îşi doresc să descopere un oraş mereu tânăr, modern, în continuă mişcare şi unde nu te poţi plictisi.

Piatra Neamţ – Istorie, cultură şi artă

În Piatra Neamţ găsiţi locuri încărcate de istorie, cultură şi artă: puteţi începe traseul în trecutul „cetăţii de piatră” pornind de la Turnul şi Biserica lui Ştefan cel Mare, la Muzeul Cucuteni, Teatrul Tineretului şi Muzeul de Artă.
Vă propunem următorul traseu:
– Turnul lui Ştefan cel Mare
– Biserica Sf. Ioan
– Muzeul Cucuteni
– Muzeul de Artă
– Muzeul de Etnografie
– Biserica Trei Ierarhi
– Sinagoga
– Teatrul Tineretului
– Casa Ivaşcu
– Casa Calistrat Hogaş

Piatra Neamţ – Natură, relaxare şi timp liber

În Piatra Neamţ găsiţi cea mai frumoasă panoramă: după o plimbare cu Telegondola vă veţi simţi cu adevărat la înălţime !
Telegondola oferă accesul rapid pe pârtia de ski şi tubing dar şi cel mai simplu mod de a savura priveliştea oraşului şi frumuseţile muntelui Cozla.
Vă propunem următorul traseu:
– Telegondolă
– Poiana Trei Coline
– Terasa Gospodinelor
– Colibele Haiducilor
– Parcul Zoo
– Str. Ştefan cel Mare
– Curtea Domnească
– Teatrul Tineretului
– Parcul Tineretului

Pentru cei care vor să descopere natura printr-o plimbare la pas sau cu bicicleta recomandăm drumeţia prin pădurea Muntelui Cozla – Poiana Trei Coline – Trei Căldări, monument al naturii, o plimbare relaxantă în Ştrandul Tineretului urmată de o cină tradiţională la restaurantele din incinta acestei baze de agrement sau o plimbare seara prin Parcul Tineretului, ocazie unică de a admira jocul de lumini ce pune în valoare arhitectura clădirii Teatrului Tineretului.

Piatra Neamţ – Sport, agrement şi wellness

Ştrandul Tineretului este un complex de agrement super-modernizat aşteptându-vă în fiecare vară cu servicii şi facilităţi complete: bazin olimpic de înot, terenuri de tenis, handbal, volei, baschet şi fotbal, bază hipică, alei răcoroase pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta.

Complexul de wellness Anna Spa este cel mai modern din Moldova oferind un pachet de servicii variat: salină, masaj, saună, baie turcească, piscină & jacuzzi, solar, împachetări, tehnici feng shui şi multe altele.

Adaugă comentariul tău

©2007-2017 Pensiunea Balad'oR | Cazare in Bicaz Neamt | Pensiune in Bicaz Neamt | Sus