Ministerul Turismului va avea imn !

Ministerul Turismului, investitie de 10.000 de euro pentru un imn al turismului compus de Marius Moga

Avem munte, avem mare, avem delta, avem Dunare, il avem pe Dracula si tot ne lipseste ceva. Un imn al turismului. Ministerul Turismului a hotarat ca un astfel de imn merita o investitie … consistenta: 10.000 de euro ! Marius Moga a confirmat ca a compus deja imnul turismului romanesc pentru care a primit 10.000 de euro. Imnul va fi lansat pe 1 mai si va fi difuzat in toata Europa.

„Imnul este destinat in primul rand pietelor internationale si va fi promovat ca atare. El va deveni un slagar anul acesta pe litoral, pentru ca este usor de cantat si are versuri usor de retinut”, a spus directorul de comunicare de la Ministerul Turismului, Stefan Lungu. Potrivit acestuia, melodia va fi interpretata de mai multi solisti, printre care si Gheorghe Zamfir.

„Versurile sunt interesante si surprind multe dintre realitatile Romaniei moderne: de la tinuturi cu peisaje de vis la oameni, de la targuri si porturi la orase. Trebuie sa invatam sa vindem Romania comercial”, a declarat oficialul pentru Gandul.

Desi oficialii din Turism spun ca imnul va fi interpretat si de Gheorghe Zamfir, celebrul naist spune insa ca inca nu stie nimic de aceasta propunere.

(Gandul, 27/03/2009)

Adaugă comentariul tău

©2007-2017 Pensiunea Balad'oR | Cazare in Bicaz Neamt | Pensiune in Bicaz Neamt | Sus