Organizare Evenimente Private

Evenimente private [1]Evenimente private [2]Evenimente private [3]Evenimente private [4]Evenimente private [5]

Organizare evenimente private

Nunta la Balad’oR

Eleganta unei receptii porneste de la alegerea locatiei potrivite pentru un moment care se doreste unic in viata fiecaruia. Ultima tendinta este aceea de a combina utilul cu placutul si de a opta pentru un loc deschis, ferit de aglomeratia urbana si de betoanele sufocante. Mirii isi vor surprinde invitatii aducandu-i intr-un loc in care spatiul generos, aerul mereu curat, gradinina inflorita, iazul si peisajul de poveste le va crea impresia unei evadari din cotidian …
Wedding Planner Balad’oR

Lista de colaboratori agreati:
Aranjamente & decoratiuni: Balad’oR Events, Clipa

Lista de colaboratori recomandati:
Muzica live: Formatia Meridian, Geta Vasilache & Gabi Stanciu
DJ, MC, sonorizare si lumini : www.party-show.ro

Cateva impresii ale mirilor anului 2009

A fost un vis devenit realitate! Nu cred ca ar fi putut fi mai frumos decat a fost …
Fam. Oancea

Am avut mari emotii pentru ca evenimentul a fost organizat online. Locatia m-a incantat mai intai in poze iar apoi mi-a intrecut toate asteptarile cand am ajuns aici, cu 2 saptamani inainte de nunta. A fost totul un maraton pe care nu l-as fi putut castiga fara ajutorul vostru. Felicitari pentru profesionalism !
Fam. Simion

Poate parea un cliseu dar pe noi chiar ne-a incantat TOTUL. Mancarea a fost peste asteptarile noastre de gustoasa si frumos prezentata. Toti invitatii au apreciat eleganta aranjamentelor florale, amenajarea deosebita a teraselor, serviciile prompte … TOTUL. Andreea, iti multumesc pentru toata sustinerea pe care mi-ai acordat-o si nu pot decat sa va doresc ca fiecare petrecere sa aiba succesul de care noi ne-am bucurat.
Catalina & Radu Afilipoaie

Eu incep prin a va spune ca ar fi o idee excelenta daca ati extinde restaurantul. A fost un inconvenient pentru noi faptul ca a trebuit sa revizuim lista invitatilor, constransi fiind de capacitatea restaurantului si de dorinta noastra de a face petrecerea la Balad’oR. Am avut pretentii mari de la voi si ma incanta sa afirm ca nu va pot reprosa nimic. Ne-ati castigat drept clienti fideli. Felicitari pentru daruire, entuziasm, profesionalism si pentru mancarea deosebit de gustoasa !
Andreea & Claudiu Vasilache

Andreea, am avut incredere in tine ca totul va iesi frumos si chiar asa a fost. Iti multumesc pentru toate grijile de care m-am lipsit datorita tie. Vreau sa multumesc si echipei care a lucrat la petrecerea noastra. Pastrati aceleasi standarde pe care noi le-am gasit aici si succesul nu va intarzia sa creasca. Pentru botez vom alege cu siguranta tot Balad’oR.
Adriana & Marcel Popa

In alegerea locatiei, noi ne-am orientat dupa profesionalism. Am fost convinsi inca dupa prima intalnire ca am gasit ceea ce am cautat. Pentru noi a contat foarte mult felul in care am fost primiti, timpul alocat noua, cooperarea si nu in ultimul rand inventivitatea. Lucrand in acelasi domeniu (organizare de evenimente), a fost foarte dificil sa gasim o persoana compatibila cu pretentiile noastre. Norocul ne-a suras si nu doar ca am gasit persoana potrivita dar si o locatie pe care noi o consideram de top. Au fost cateva neplaceri in timpul petrecerii dar am apreciat foarte tare rapiditatea cu care ati gasit solutii si promptitudinea in aplicarea lor. Este foarte important sa ai o echipa focusata pe succesul evenimentului, gata oricand sa te ajute in orice problema ai avea. Mici neplaceri pot aparea oriunde si tocmai de aceea am cautat professionalism inainte de toate. Absolut niciun repros ! Ma bucur ca v-am descoperit si ramaneti unul dintre putinele noastre restaurant preferate ! Bravo !
Ana & Iulian Bocin

Balad’oR face parte din sufletul nostru. Aici ne-am cunoscut, aici m-a cerut in casatorie, aici ne-am organizat si nunta. La Balad’oR vom organiza si botezul. Ne-ati purtat noroc si va ramanem loiali in toate momentele importante ale vietii noastre. Va multumim pentru toata atentia pe care ne-ati dat-o si ii multumim Doamnei Lenuta pentru surpriza dulce pe care ne-a pregatit-o la plecare. Aveti parte de tot respectul si de toata aprecierea noastra. Putine locuri ca acesta …
Emanuela & Victor

©2007-2017 Pensiunea Balad'oR | Cazare in Bicaz Neamt | Pensiune in Bicaz Neamt | Sus