Bărbatul cu care Andreea Bălan s-a afişat de ziua ei! AFLA ACUM!

De ziua ei de naștere, Andreea Bălan este răsfățată cu extrem de multe surprize. Fericitul eveniment a prins-o acasă, alături de fetițele sale pe care le are din mariajul cu George Burcea: Clara și Ella. Sărbătorita a publicat câteva imagini pe site-urile de socializare de album în care apare, iar în una dintre acestea se află și bărbatul care ocupă un loc special în inima sa. Desigur, postarea cântăreței a fost însoțită de un mesaj emoționant.

Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și, mai ales, despre iubire. ❤️

Printre imaginile publicate de artistă pe site-urile de socializare este și una cu Petrișor Ruge, “cel mai stabil bărbat” din viața sa, așa cum a dezvăluit în urmă cu mai bine de două luni. Așa cum era de așteptat, celebrul dansator i-a transmis public un mesaj pentru buna lui prietenă și parteneră de dans: “Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe coregrafii, multe amintiri, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți Aaani, Andreea!”.

“Oau! Ce tort minunat am! Ce flori drăguțe, ce zi minunată am cu prințesele mele! Și cu mine pe tort, bineînțeles! Întotdeauna eu trebuie să fiu pe tort!”, a spus Andreea Bălan într-o filmare de pe Instagram Stories.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *