Fata simpla de la sat care a luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala!

O tânără din comuna Cozmești, județul Iași, a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională 2020. Maria-Elisabeta Baltag nu a făcut nicio oră de meditații înainte de examene, dar cu toate acestea, rezultatele sale la examenul de Evaluare Națională au fost excepționale.

Fata susține că totul a fost posibil mulțumită profesorilor de la școala la care învață, Școala Profesională Cozmești, dar și a lui Dumnezeu, care a învățat-o că „prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”.

„Mă numesc Baltag Maria-Elisabeta, de la Școala Profesională Cozmești, județul Iași. Încă nu îmi vine să cred că am luat nota 10 la ambele obiecte. Știam că am lucrat bine, dar nu mi-am dat voie să cred cu adevărat că voi obține acest rezultat. Nu este doar meritul meu, ci și al domnului profesor de Matematică, Tănase Gheorghe, și al doamnei profesoare de Limba Română, Iacob Cristina, cărora vreau să le mulțumesc, pe această cale. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această reușită, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”, a spus Maria-Elisabeta, pentru bzi.ro.

Un comentariu la „Fata simpla de la sat care a luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala!

  • 23 august 2020 la 22:34
    Permalink

    WOW! Dupa ce ca e FATA, mai e si de la SAT?!?! Incredibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *