Ilie Dumitrescu a reacţionat la comentariile lui Gigi Becali despre demisia lui Helmut Duckadam

Eroul de la Sevilla era președinte de imagine al echipei bucureștene și recent anunțase că patronul i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus.

Ilie Dumitrescu, despre comentariile lui Gigi Becali pe tema demisiei lui Helmut Duckadam
Intrat în direct la Fotbal Club, Gigi Becali a comentat pe marginea demisiei lui Helmut Duckadam. ”Ce să fac cu personalitățile, dacă intru în faliment?”, a spus patronul celor de la FCSB.

Aflat în studio, Ilie Dumitrescu a reacţionat imediat după afirmaţiile lui Gigi Becali despre plecarea portarului legendar al roş-albaştrilor.

„Greşeală de strategie din partea clubului. Clar, sută la sută. De ce spun lucrul acesta? Pentru că au fost momente în care în cupele europene, la tot ce înseamnă dineuri sau prânzuri oficiale, contează foarte mult să ai o persoană în plus. Ceea ce a realizat Duckadam în activitatea lui ca jucător, e o figură extrem de importantă. E o greşeală de strategie.

De asta s-a ajuns să nu mai fie iubită această echipă de foarte mulţi fani. Pentru că au fost greşeli în timp în zona asta, tot ceea ce înseamnă legende. Tot ceea ce înseamnă jucători importanţi. S-a ajuns ca un număr mare de suporteri să nu mai fie lângă echipă. Ceea ce nu se întâmplă la Dinamo. Chiar dacă clubul este la domnul Badea, fanii au rămas lângă echipă. De ce? Pentru că acolo nu s-au întâmplat evenimente de genul ăsta.

Dar e strategia lui, e clubul lui, a spus-o, financiar nu stăm bine, nu cred că salva clubul că s-a redus chestia asta. Dar, aşa se gândeşte. E o strategie greşită.”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010. De-a lungul carierei, fostul portar a evoluat doar la Steaua și la trei formații arădene: UTA, Vagonul și Constructorul. Duckadam are și două selecții în prima reprezentativă a României.

Navigare în articole

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *