Rafaelo, îndrăgostit de Vulpița Veronica?! Detaliul ce a pus fanii pe jar: „Să fiți fericiți”

La scurt timp după ce au scos piesa „Sushi Maki”, desăre Rafaelo și Vulpița s-a aflat un secret ce i-a lăsat pe fani mască!

În cadrul emisiunii Acces Direct, fanii au putut s-o vadă pe Vulpița Veronica în timpul unei zile de muncă la atelierul Soniei Trifan.

După ce a fost machiată și a primit o super rochie, tânăra din Blăgești a avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când a dat nas în nas cu Rafaelo! Fermecat parcă de modul în care arată, Rafaelo a urmat-o în atelier și i-a urmat indicațiile întocmai.

Practic, cântărețul s-a îmbrăcat cu ce i-a spus Vulpița Veronica și apoi au făcut o ședință foto de neuitat. Acesta a fost și momentul în care Rafaelo i-a dezvăluit tinerei că este extrem de frumoasă!

Se pare că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine, mai ales după ce au scos cele două piese împreună.

Ultima melodie, numită „Sushi Maki”, a adunat câteva milioane de vizualizări în doar câteva zile, semn că această colaborare dintre cei doi este una mai mult decât îndrăgită de către fani.

Și mai surprinzător este faptul că Rafaelo nu se ferește să pună poze cu ei doi pe pagina sa de Facebook, fără să îi fie teamă de posibilele reacții de gelozie ale soțului tinerei, Viorel Stegaru!

„Să fiți fericiți”, „Vă stă bine împreună”, „Ia-o și plecați împreună în lume”, acestea sunt doar câteva din mesajele date de admiratori, care au sugerat că Rafaelo este îndrăgostit de Vulpița Veronica!

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
  9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *